Yangın Kapısı Hakkında Gerçekler Açığa

Wiki Article

Sızdırmaz yangın bapları: Bu tip yangın kapıları, yangın sırasında yaman ve alevlerin öbür alanlara yayılmasını önlemek kucakin tasarlanmıştır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın sırasında kötüın ve alevlerin geçmesini engeller.

Özel laboratuvarlarda test edilmiş ve belgelenmiş olan baplar çelik sac levha ile tasarlanmıştır. Yaman ve sızdırmazlık özelliği olan kapılar yardımıyla ivedili durumlarda binanızın eminğini esenlayabilirsiniz.

Paslanmaz çelik, normal çelikten daha koca mukavemet ve korozyona peklik katkısızlar ve bu nedenle yangın bapsı inşaatında yeğleme edilen bir malzemedir.

Ancak, yangın kapısı satıcıları beyninde paha değişiklıkları olabilmektedir. Temelı vandözlar, mutabık fiyatlarla kaliteli yangın kapıları satarken, ötekiler koca fiyatlarla aynı kalitede baplar satabilmektedir.

Dolgular ile kapı fosluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler aracılığı ile tutturulan kapı kanatları, ivedili durumlarda zorlamasız açılacak şekilde yangın kapısı itimat kilidi ile emin hale getirilmektedir.

Kapının güzel duyu binası ve iştiyak edilen aksesuarların yararlanmaı yükselmekı aracısız olarak etkilemektedir.

Mecmu çıkış yaygınliği, 32 nci maddeye nazaran hesaplanan bir kattaki yararlanma alanlarındaki mecmu kullanıcı sayısının vahit makrolikten güzeşte zat nüshasına kısımü ile elde edilen bileğerin 0.5 m ile çarpılması ile bulunan bileğerden az olanaksız.

Yukarıda özetlediğimiz 9 maddenin kombinasyonlarını da katkısızlayabiliriz. Örneğin 120 dakika dayanimli ürkü barli yangin kapisi örneğinde olduğu kadar farklı kombinasyonlarda yangın çıkış bapsı yapım edebiliriz.

Yangın bapsı kilitleri yangın merdivenine ulaşmayı engellemez. Yangın başlangıçlayınca ortaya çıkan esrarın ve mualla ısının hariçarı çıkmasını önlemek derunin bapnın sapa dayanıklı kapanması gerekir. Bunu da sağlayan yangın bapsı kilididir.

Binalarda muayyen standartlarda durum alması müstelzim yangın bapları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması gereken kuralları yürekermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 temellığı altında toplandığını ve tüm firmaların bu partner standarda uyması gerektiği görülmektedir.

Yangın Bapsı Nasıl Olmalı? Yangın Bapsı kullanılacağı binanın boyutlarına ilgilı olmakla beraberinde olabildiğince geniş üretilir. İnsanların ürkü anında çabucak tahliye olmasını sağlayan bu vaziyet can kaybı olmaması yürekin önemlidir.

Panik amerikan bar yardımıyla yürekerden autarı çıkmak isteyenler yalnızca bapnın eni boyunca uzanan bu kilidi aşağı doğru iterek kapıyı açabilirler. Bu sayede çok palas ve hızlı bir şekilde müstacel çıkış gestaltlabilir.

Görmüş olacaksınız ki bu kademe koca kaliteli yangın kapılarını en şık fiyatla sunan bizim firmamızdır.

Kapı sistemlerinin yangın Yangın Kapısı benzeri facia anlamış olurında hem kaçış hem emniyet hizmeti sunması onları çok muteber hale getirmiştir.

Report this wiki page